Villkor

Personuppgiftspolicy & Cookies

 

Namn Josefine Öqvist

Adress Kvarnvägen 7

763 42 Hallstavik

Telefonnummer +46707278970

E-postadress :Byjossan.se@gmail.com

 

1. Betalning
Hos Byjossan.se kan du betala med Visa, Mastercard samt flera andra betalnings kort. Det tillkommer kortavgift. Vid genomförande av betalning reserveras pengarna på dit kreditkort och dras först vid avsändning. 

2. Priser
Alla priser är angett i svensk krona (SEK) och är inklusive 25%.

3. Frakt / Avsändning
Priserna på hemsidan är inklusiv frakt, vid retur eller ångerrätt är köper och inte Byjossan.se ansvarig för frakten.  

4. Leverering
Hos Byjossan.se försöker vi alltid skicka din beställning samma dag som vi registrerar din betalning, om möjligheten finns. Vid önskan om uppdelad frakt av en beställning, förbehålls rätten till att kvarhålla resttransporter tills betalning av extra frakt har mottagits. 

5. Mottagande
När du har mottagit dina varor ska du kontrollera dem med beställningsbekräftelsen. Vi uppmanar starkt att produkten/förpackningen kontrolleras innan man tar emot kvitto på mottagandet. Vid skada på en vara ska det påpekas direkt till transportfirman på plats. Desto snabbare du reklamerar, desto enklare är det för dig att bevisa att det är en transportskada och inte en skada som hänt när du haft varan.

6. Defekta varor / Reklamationsrätt
Har du fått en defekt eller fellevererad vara ska Byjossan.se kontaktas. 
Byjossan.se täcker leveransomkostnader i förbindelse med fellevererade varor vid sändning via Post Nord eller fraktfirma med villkor av att det är vi som står för rekvisitionerna eller skickar in ett betalt kvitto. Vi byter och skickar naturligtvis en ny vara på en gång när vi mottagit den fellevererade varan, med mindre att annat är avtalat.

7. Returrätt / Ångerrätt
Du har som användare 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerrätten försvinner 14 dagar efter den dag du mottagit din vara. Om det handlar om flera olika varor i samma beställning, räknas den dag då du får hem din sista vara. Du ska inom 14 dagar från mottagandet meddela oss om du ångrar ditt köp. Meddelandet ska ges till oss genom att kontakta oss på telefonnummer +46707278970, mejl________________. 

Varans väl behåll när du skickar den tillbaka till oss
Du ska bara hållas ansvarig för värdeminskning av varorna till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa art, egenskaper och hur det fungerar. Du kan alltså testa produkten på samma sätt som om du provar den i en fysisk butik, men du kan inte ta den i praktisk användning. Om produkten är prövad utöver vad som har beskrivits ovan, anser vi den som använd, vilket innebär att du vid ångrande av köpet bara kan få en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på produktens kommersiella värde.

Återbetalning av köpbeloppet
Om du ångrar ditt köp får du det belopp du har inbetalt till oss tillbaka. I tillfälle av en värdeförminskning, som du ansvarar för, dras detta av från köpbeloppet. Om du använder din ångerrätt, ersätter vi alla betalningar du behövt göra, alltså dina levereringsomkostnader (dock inte extra omkostnader för frakt med annan leveransform än den billigaste form för standardleverering, som vi erbjuder). Utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag vi fått ditt meddelande om ditt beslut att ångra ditt köp. Vi kommer att genomföra en sådan ersättning genom att använda samma betalningsmedel som du använde för den inledande transaktionen, om du inte uttryckligen har sagt något annat.

Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi fått tillbaka varan, såvida du inte har framlagt dokumentation för att ha skickat tillbaka varan. Vi mottar inga paket utan leverans eller paket som skickas med efterkrav. Om du ångrar ditt köp, måste varan skickas till:
Byjossan AB 
Kvarnvägen 7
76342 Hallstavik

8. Klagomålsmöjligheter
Är du mot förmodan inte nöjd med dina varor, kan du klaga till oss som vi kommer ta ställning till så snabbt som möjligt. För att få dina klagomål hanterade så snabbt som möjligt, rekommenderar vi att du skickar med en bild på den vara du har klagomål på i ditt mejl till oss, på _________________

9. Garanti / Reklamationsrätt
På alla produkter finns en reklamationsrätt i följa köpslagen, med mindre producenten själv ger ytterligare garanti på produkterna. 

10. Egendomsförhållanden
Byjossan.se förbehåller sig ägarrätten till levererande varor, tills hela köpesumman är fullt betald

11. Försenade betalningar
Om betalningsdatumet överstridids, skickas en påminnelse med en tillagd kostnad på 80,00 SEK. Excl. Moms. Om betalningen inte är mottaget en månad efter första förfallodagen, läggs där efter en ränta till per månad på 1,5%, på hela det skyldiga beloppet. Tillsättningen av räntan kan ses på den senaste sända fakturan, eller faktureras separat i efterhand när den samlande förseningen av betalningen registrerats. 

12. Integritetspolicy
För att du ska ingå ett avtal med oss, har vi behov för följande upplysningar:
Namn, adress, telefonnummer och mejladress. 
Vi använder registreringen av dina personliga uppgifter till att kunna leverera varorna till dig. Personuppgifterna registreras hos Byjossan.se. Den data ansvarige på www.Byjossan.se är Josefine Öqvist, VD för Byjossan AB
Dina uppgifter skickas inte vidare eller sälgs inte till någon annan.

Vi registrerar dina personuppgifter för att kunna leverera varan till dig. Genom att leverera dina personuppgifter till oss så accepterar du att vi kan kontakta dig via e-post eller SMS, angående detaljerna i din beställning.

 

När vi samlar in personuppgifter via våran hemsida, så ser vi till att det sker i samband med ditt uttryckliga medgivande, så att du alltid är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför. Alls uppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen.

 

 

Lagring

Uppgifterna registreras hos (Byjossan Ab och lagras i 7 år, räknat från utgående av det räkenskapsår som handeln är genomförd.

 

Uppgifterna lagras i enlighet med kapitel 7 i Bokföringslagen.

 

Uppgifterna lagras säkert och konfidentiellt på datorer med begränsad åtkomst och i kontrollerade faciliteter. Säkerhetskontrollen revideras fortlöpande för att vi alltid skall kunna hantera användaruppgifterna försvarligt med hänsyn till dina rättigheter. 100% säkerhet vid överföringar på internet kan inte garanteras. Det finns risk för att andra otillbörligen tilltvingar sig åtkomst till upplysningarna när de skickas och lagras elektroniskt, och du lämnar därför ut dina personuppgifter på eget ansvar.

 

Den snabba utveckligen på internet betyder att ändringar i våras hantering av personuppgifter kan bli nödvändiga, och vi förbehåller oss därför rätten att ändra eller uppdatera de nuvarande riktlinjerna för hantering av personuppgifter. Om detta blir aktuellt så uppdateras ”Senast uppdaterat” i botten av denna sida. Om det handlar om omfattande ändringar så kommer vi även att ge besked om detta via vår webbsida.

 

Vi lagrar inte kundupplysningar krypterat

Vi överför inte kundupplysningar krypterat

 

(Om lagring och överföring krypteras skal det förklaras)

 

Vem har tillgång

Direktören och (Om flera har tillgång till uppgifterna så ange namn) för (Byjossan AB) har tillgång till de uppgifter som registreras om dig.

 

Den dataansvarige på www.byjossan.se) är (Josefine Öqvist Ägare ).

 

 

Tredjepart

 

 

Uppgifter lämnade till (www.byjossan.se) vidarebefordras eller säljs inte på något sätt vidare till tredjepart, såvida det inte är i samband med en omstrukturering,  eller hel eller delvis försäljning av hela företaget. En eventuell vidarebefordran av uppgifter i en sådan situation kommer då att ske i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi registrerar inte några känsliga personuppgifter.

 

Recensionssida

Var uppmärksam på följande:

Om webbsidan använder sig av en recensionssida så betraktas detta som vidarebefordran av uppgifter till tredje part. Detta SKALL anges här, och då skall det anges VEM som uppgifterna vidarebefordras till.

 

Invändningar  och Registerutdrag

Som registrerad hos (Byjossan AB) så har du alltid rätt att invända mot registreringarna. Dessutom så har du rätt till att begära ett utdrag av de uppgifter,  som har registrerats om dig.

 

Om en uppgift är felaktig eller  irrelevanta så har du rätt att kräva att den rättas eller tas bort. Dessa rättigheter har du enligt Personuppgiftslagen.

 

Begäran om registerutdrag och rättelser skall skickas skriftligen till (Byjossan AB) via e-post (Byjossan.se@gmail.com).

 

Klagomål

Om du vill skicka ett klagomål angående ditt köp så skall du kontakta (Josefine Öqvist Byjossan.se@gmail.com). Om det inte lyckas att hitta en lösning, som är acceptabel för bägge parter så kan du klaga till den relevanta instansen för området (Josefine Öqvist, Kvarnvägen 7, 76342 Hallstavik, byjossan.se@gmail.com, www.byjossan.se ), förutsatt att villkoren för detta är uppfylda.

 

Du kan klaga över behandlingen av personuppgifter och data om dig. Klagomålet skall skickas till Datainspektionen.

 

Tvist

 

Tvister mellan företaget och kunden avgörs enligt svensk lag.

 

Cookies

En cookie är en liten informationspost, som lagras i din webbläsare. Det är inte ett program, och den kan inte läsa eller förstöra data i din dator eller enhet.

 

Det är enbart den webbsida som har lagt cookien i din webbläsare som kan läsa den. Cookien kan inte innehålla virus eller liknande och som kan skada din dator.

 

Läs mer om cookies på www.cookiecentral.com.

 

På (www.byjossan.se) används cookies enbart för att optimera funktionaliteten på webbsidan, med syfte att förbättra kundupplevelsen, t.ex. genom att komma ihåg inställningar.

 

Cookies kan tas bort/blockeras: http://www.minacookies.se/allt-om-cookies/cookiehantering/

 

 

 

Yourpay tar inget ansvar för användning av ovanstående standardpersonuppgftsvillkor. Senast uppdaterad augsti 2016.