Om mig

[et_pb_section admin_label=”Sektion” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Sidhuvud – helbredd” title=”Om Mig” background_layout=”dark” text_orientation=”left” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” content_orientation=”center” image_orientation=”center” title_font_color=”#ffffff” custom_button_one=”off” button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″ background_color=”#ed028c”]

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sektion” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hej Kul att ni har hittat hit till Byjossan. Det här är en dröm som går i uppfyllelse för mig att öppna min egen webbshop med kläder. Jag har alltid haft ett stort mode intresse. Min vision är att ha trendiga kläder till ett bra pris.
Jag Heter Josefine Öqvist och är 34 år och bor I Hallstavik med min Man Stefan och Mina två Barn Stella och Charlie, och våra två hundar Bubba och Trocadero.
Jag är en före detta elitidrottskvinna som spelat i landslaget i fotboll och medverkat i både EM, VM och OS. Jag har spelat i en rad olika klubbar i Sverige och avslutade min fotbollskarriär med ett proffs år i Franska Montpellier.

Hoppas ni Hittar det ni söker i min webbshop, är det nåt ni undrar över eller har några speciella önskemål får ni gärna höra av er.

Kram Jossan

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]